fbpx

Grafisch Ontwerp

Een blikvanger voor jouw Drukwerk!

Grafisch Ontwerp

Zorg voor een sterk imago en wordt zichtbaar door een unieke uitstraling.

Laat jouw drukwerk opvallen zodat klanten er wel een blik op moeten werpen!

Grafisch Ontwerp CherAll

OPVALLEND ONTWERP

Geen duizend uit een dozijn, maar een uniek, opvallend ontwerp. Net even andersoutside the box, in de stijl die bij jouw bedrijf, merk past. Een Blikvanger voor jouw drukwerk!

BEREIK JOUW DOELGROEP

Ik denk graag met je mee hoe we jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten. Ik kijk naar je producten en diensten en naar WIE jij bent. Hoe kunnen we jouw doelgroep het beste bereiken.

grafisch ontwerp

STERK IMAGO

Voor élk bedrijf is een huisstijl onmisbaar. Deze moet bij je bedrijf passen, maar wel opvallend zijn. Ook niet onbelangrijk ... je wilt 1 uitstraling voor je bedrijf of merk. Zo ontwikkel je een sterk imago!

ONTWERP LATEN DRUKKEN

Wist je dat je bij CherAll ook je drukwerk kan laten drukken? Zo heb je er verder geen omkijken meer naar. Alles onder 1 dak! Jij kan de focus op jouw bedrijf leggen en je hoeft niet meer naar een drukker te zoeken.

Sterk Imago door Grafisch Ontwerp

Jouw Vingerafdruk

Oké, tof… je bent de trotse eigenaar van je eigen bedrijf. Gefeliciteerd! Je wilt dit ook uitstralen, toch?

Wanneer je een eigen bedrijf start, kan je niet meer om grafisch ontwerp heen. Alles om je heen is vormgegeven. De presentatie en vormgeving van je bedrijf bepalen welke eerste indruk jij achterlaat. Een goed grafisch ontwerp zorgt voor een sterk imago en een herkenbare identiteit, jouw vingerafdruk.

Is jouw drukwerk standaard, hetzelfde wat de rest ook doet? Of valt jouw grafisch ontwerp op? Wordt jouw drukwerk wel gezien?

Om op te vallen tussen jouw concurrenten wil je geen “duizend in een dozijn” drukwerk, maar een opvallend, professioneel ontwerp. Net even andersoutside the box.

Of het nu om een logo, visitekaartje, huisstijl of een poster gaat. Ik denk graag met je mee over hoe we jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten. Hoe we jouw boodschap goed overbrengen bij jouw doelgroep. Met een opvallend grafisch ontwerp dat helemaal bij je past. Drukwerk waar jouw potentiële klanten wel een blik op móeten werpen.

Een blikvanger voor jouw drukwerk!

Welk grafisch ontwerp wil jij?

LOGO

LOGO

Jouw verhaal moet tot uiting komen in je logo. Een uniek, opvallend logo is belangrijk voor de identiteit van jouw bedrijf.

ENVELOPPEN

ENVELOPPEN

Zorg dat je envelop in dezelfde stijl is als jouw zakelijk briefpapier. Zo zorg je voor herkenbaarheid en versterk je je merk.

ADVERTENTIES

ADVERTENTIES

Een advertentie plaatsen in een krant of tijdschrift? Welke boodschap zet je op welk formaat advertentie? Hoe valt deze op tussen de rest?

VISITEKAARTJE

VISITEKAARTJE

Een visitekaartje is dé manier om je gegevens achter te laten. Valt je kaartje op? Laat het een positieve indruk achter?

FLYER

FLYER

Ideaal voor een korte boodschap of evenement. Je flyer moet wel opvallen zodat deze niet meteen in de papierbak verdwijnt.

KAARTEN

KAARTEN

Heb je iets bijzonders te vieren? Huwelijk, geboorte of party... Laat hiervoor een persoonlijke  kaart ontwerpen en maak er iets bijzonders van.

HUISSTIJL

HUISSTIJL

Een huisstijl is de visuele identiteit van je bedrijf. Het logo vormt de basis, naast het kleurgebruik, lettertypen en de stijl .

POSTERS

POSTERS

Laat jouw feest of evenement er uit springen! Met een goed ontworpen poster trek je de aandacht voor een feest of evenement.

FOLDER/BROCHURE

FOLDER/BROCHURE

Met een folder of een brochure heb je genoeg ruimte om je diensten/producten op een uitgebreide manier onder de aandacht te brengen.

BRIEFPAPIER

BRIEFPAPIER

Zorg voor een professionele, herkenbare uitstraling met mooi ontworpen briefpapier en imponeer jouw klanten?

PRESENTATIE

PRESENTATIE

Sta je binnenkort op een beurs? Zorg dat jouw beurswand  en promotiemateriaal eruit springt met een uniek ontwerp!

HORECA

HORECA

Menukaart, bierviltje, servet, evenement of feest? We zorgen voor een herkenbaar en uniek ontwerp. Speciale wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

PRIJSLIJST GRAFISCH ONTWERP

Professioneel Bedrijfslogo€ 350
Visitekaartje (dubbelzijdig)€175
Briefpapier€150
Envelop€150
Email handtekening€100
offerte papier€150
factuurpapier€150
Huisstijl pakket 1
(visitekaartje, briefpapier, envelop)
€425
Huisstijl pakket 2
(Huisstijl pakket 1 + Professioneel bedrijfslogo
€750
Huisstijl pakket 3
(Huisstijl pakket 2 + Email handtekening)
€825
Huisstijl pakket 4
(Huisstijl pakket 3 + offerte- en factuur papier)
€1100
Flyer A6€120
Flyer A5€150
Flyer A4€200
Folder 3-luik A4 €400
Folder 3-luik A3€450
Folder A6€200
Folder A5€240
Folder A4€290
Brochure A6€27 p/pagina
Brochure A5€37 p/pagina
Brochure A4€47 p/pagina
Poster vanaf €175
Boekomslagvanaf €350
Boek binnenwerkvanaf €2 p/pagina
Magazine€40 p/pagina
Kaarten / Uitnodigingen€150 - €250
E-book€150 - €500
Advertentie €150 - €500
Menukaartvanaf €150
Horecamateriaalop aanvraag
Promotiemateriaal beursop aanvraag
Overigop aanvraag
Drukwerk op aanvraag

WELK GRAFISCH ONTWERP WIL JIJ?

Wil jij een grafisch Ontwerp van CherAll?

Vul het formulier in en CherAll neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.WERK WAAR WE TROTS OP ZIJN

Staat jouw project hier binnenkort ook bij?

WAT KLANTEN VINDEN VAN CHERALL

PAZ DIENSTEN

 "Wij geven Cherall 5 sterren voor het ontwerpen en maken van ons logo. Cherall heeft goed naar onze wensen geluisterd. Het klopt precies. Wij zijn zeer tevreden!"

PAZ DIENSTEN
PAZ Diensten
testimonial Maaike

"Geraldine heeft mijn website ontworpen en verzorgt ook de seo. Zij staat open voor mijn wensen en probeert daar zoveel als mogelijk –vanuit haar deskundigheid- aan tegemoet te komen. Daarbij adviseert zij me dan wat wel of niet slim is om te doen. Een website is nooit helemaal af. Het komt daarom van tijd tot tijd voor dat ik bij Geraldine aanklop met een vraag om iets te veranderen of met een verzoek om advies. Dan reageert Geraldine vlot en denkt ze goed met mij en mijn bedrijf mee. Mijn website wordt goed bezocht door mijn doelgroep."

MAAIKE DE BRUIJN
RONDE PROFIELFOTO gravatar

“Super mooi ontwerp van de uitnodigingskaart voor onze 50 jarige bruiloft. Goed geluisterd naar wat de klant wil. Enorm goede ontvangst bij diegenen die de kaart ontvangen hebben. Lof voor mooi ontwerp”

H.J.E. KUIJPERS
profielfoto manege wenting

“..de dressuurapp dat is iets nieuws! Leerzaam meedenken op ons vakgebied, dat is nu klasse aan CherAll!”

ANJA WENTING
MANEGE 'T HOOGE END
RONDE PROFIELFOTO KARIN

"Cherall is een bedrijf wat uit de box durft te denken, wat meedenkt en creatief is.

Pluspunten: Kleinschalig en meedenkend

Cijfer : 10"

KARIN IJSSELDIJK
RONDE PROFIELFOTO YOLANDA

“Onder het maken van de website kwamen er nog veel producten en ideeën bij.

Geduld, overleg en samen denkend kwamen we tot een prachtig eindresultaat, precies zoals ik het bedoeld had. Veel goede reacties van mijn klanten gekregen...Ik ben super blij met het eind resultaat !!! Bedankt CherAll!"

YOLANDA SCHÄFER-STOORVOGEL
Personaldogtrainingtanteyo.n
RONDE PROFIELFOTO gravatar

“Ik heb Cherall mijn website laten ontwerpen en ben er ontzettend tevreden over! Ik ben nogal pietje precies en heb daardoor flink contact gehad, maar dit was geen enkel probleem en de website is nu 100% naar mijn zin. Service en kwaliteit zijn super! Een dikke 9. "

MITCH
RONDE PROFIELFOTOcherall
Over CherAll

Ik ben Geraldine Priester, eigenaar van CherAll Web & App Design - Online Marketing. Ik wil ondernemers helpen om online succesvol(ler) te worden zonder dat het je veel tijd kost of dat je een technisch wonder hoeft te zijn. Makkelijke en begrijpelijke oplossingen, zodat jouw bedrijf online kan groeien terwijl jij je bezig houdt met jouw expertise.

Geraldine Priester

Meest Gestelde Vragen

WAT DOET EEN GRAFISCH ONTWERPER?

Een grafisch ontwerper is gespecialiseerd om informatie om te zetten in een visuele vorm, zoals drukwerk. De lay-out, typografie, kleurgebruik, illustraties en foto’s van een ontwerp worden door hem/haar bepaald. Het gaat er uiteindelijk om dat jouw merk wordt versterkt en dat jouw boodschap goed overkomt bij jouw doelgroep.

WAT ONTWERPT CHERALL ALLEMAAL?

Je kunt bij CherAll terecht voor allerlei grafische producten, zoals: brochures, flyers, boekomslagen, advertentie, logo, briefpapier, complete huisstijl, menukaarten, uitnodigingen, bierviltjes, enz. Op de website staan enkele voorbeelden. Weet je niet zeker of je bij CherAll terecht kan? Vul het contactformulier in, bel of mail me gerust met jouw vraag.

HOE VERLOOPT HET GRAFISCH PROCES?

De doorlooptijd van een grafisch ontwerp is natuurlijk afhankelijk van de complexiteit van een opdracht. Om tot een opvallend, uniek ontwerp te komen nemen we globaal de volgende stappen, deze kunnen dus per opdracht iets verschillen:

eerste gesprek:

Hierin bespreken we wat je ontwerp moet uitstralen, wat je doelgroep is, wat jouw wensen en doelen zijn, dus wat je wilt bereiken. Welke stijl bij jou (en je bedrijf) past. 

offerte:

Naar aanleiding van ons gesprek maak en mail ik een offerte.

Concept:

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, ga ik aan de slag met ontwerpen. Ik lever deze concept ontwerpen zo snel mogelijk aan.

tweede gesprek:

We bespreken de grafische concept ontwerpen (ongeveer 3), en bespreken wat er eventueel anders kan. Er wordt een keuze gemaakt voor 1 ontwerp.

Verbeteringen:

Ik werk jouw eerste keuze uit tot een compleet ontwerp. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw feedback.

Laatste gesprek:

We zetten de puntjes op de i! Ik verwerk de laatste opmerkingen in het definitieve ontwerp. 

Oplevering:

Na betaling van de factuur, stuur ik alle afgesproken bestandsformaten op. Heb je ook het drukwerk besteld, zorg ik dat alles wordt gedrukt en bij jouw thuis wordt bezorgd.

KRIJG IK OOK EEN VECTORBESTAND VAN HET LOGO?
IS EEN GRAFISCH ONTWERP DUUR?

Wat is duur? Grafisch ontwerpen is een creatief en technisch proces. Dit kost tijd en daar betaal je een vergoeding voor. Daarbij levert een goed grafisch ontwerp ook geld op door meer naamsbekendheid,  een beter imago en meer verkoop. De prijzen van de meeste grafische producten staan op de website.

WAAROM IS HET VAAK GOEDKOPER OM MIJN PRODUCT ZELF SAMEN TE STELLEN BIJ ONLINE BEDRIJVEN?

Online bedrijven maken gebruik van standaard templates waarbij je kleine aanpassingen kan maken. Je krijgt dan een "duizend uit een dozijn" product dat niet aansluit bij de stijl van jouw bedrijf, het is niet uniek.

Bij een ontwerp van CherAll krijg je een opvallend, uniek ontwerp in jouw stijl die voldoet aan jouw wensen.

Een blikvanger voor jouw drukwerk!

WIE HEEFT DE RECHTEN VAN HET ONTWERP?

Wanneer CherAll het grafisch ontwerp heeft opgeleverd (en na betaling van de factuur) zijn de gebruiksrechten van het product van de opdrachtgever. De auteursrechten blijven eigendom van CherAll. Dit betekent dat de opdrachtgever het grafisch ontwerp niet zonder toestemming van CherAll mag veranderen of doorverkopen.

KAN CHERALL OOK HET DRUKWERK VERZORGEN?

 Jazeker! Ik  kan alles uit handen nemen zodat jij de focus op jouw bedrijf kan leggen. Je hoeft niet meer naar een drukker te zoeken. Alles onder 1 dak! CherAll heeft goede contacten met verschillende drukkerijen zodat je altijd een goede kwaliteit drukwerk tegen een scherpe prijs krijgt geleverd. 

faq websites