fbpx

Jouw eigen mobiele App

Jouw klanten zijn al mobiel ... they love apps ... en jij?

Geef jouw bedrijf een boost met een mobiele app!

Laat klanten met 1-klik kopen, reserveren, bestellen of contact opnemen.

Ontdek hoe een mobiele app jouw bedrijf extra kansen biedt zodat je de concurrentie verslaat en meer omzet haalt.

Nu is de tijd voor jouw eigen mobiele App!

Jouw klanten zijn mobiel..en jij?

Loop niet langer achter de feiten aan... kom in actie...Nu is het de tijd voor jouw eigen mobiele App!

Een App is dé nieuwe marketing en is nu bereikbaar voor elk bedrijf, groot of klein. Neem grote afstand van jouw concurrenten door jouw eigen app te laten ontwikkelen. Het mkb maakt nog maar weinig gebruik van apps. Dat is jammer, want een App biedt enorm veel kansen, van betere klantenbinding tot extra omzet.

Jouw klanten hebben hun smartphone altijd bij zich en gebruiken deze echt voor van alles. Met “1 klik” kunnen zij jouw producten en diensten kopen, reserveren of bestellen en kan er direct naar je bedrijf gebeld of gemaild worden.

Een App is de nieuwe manier om met jouw klanten te communiceren, om ze op de hoogte te houden en aanbiedingen te doen. Je kan specifieke informatie bij jouw doelgroep krijgen.

Ook Google zegt het: Apps zijn het helemaal! De zoekmachine indexeert apps al een tijdje, ziet ze als zeer waardevol en laat deze zien in de zoekresultaten. Zo komt jouw merk onder de aandacht bij miljoenen gebruikers.

Deze tijd gaat om mobiel. Het mobiel internet neemt gigantisch toe. Klanten geven de voorkeur aan Apps.

Apps zijn HOT!

Geef  jouw klanten dus wat ze écht willen... jouw eigen mobiele App!

 

GEEF JOUW BEDRIJF EEN BOOST MET EEN APP!

Voordelen van een mobiele app

Altijd aanwezig

Het app icoon is altijd zichtbaar en je bent directe aanwezig op de smartphone van de klanten.

Altijd zichtbaar

Een pushbericht wordt altijd gezien, ook als de app niet open staat.

Indexatie Google

Jouw app komt in de resultatenlijst van Google, en kan direct worden geïnstalleerd.

Werkt Offline

Er is geen browser en url nodig. Een app betekent direct contact en interactie.

Klantenbinding

Biedt extra service aan jouw klanten en verbeter jouw klantenbinding.

Concurrentie

Met een App laat je zien dat je met je tijd meegaat en je blijft je concurrentie een stap voor.

Interactie klant

Zoek zelf de interactie met de klant op, en wacht niet meer of de klant jouw website bezoekt.

Snel & Makkelijk

Mensen geven de voorkeur aan apps omdat ze snel zijn en veel makkelijker zijn in het gebruik.

M-commerce

Online winkelen verschuift van e-commerce naar m-commerce, dus naar mobiele apparaten.

Pushberichten

Verstuur gratis en onbeperkt pushberichten  met nieuws, korting en aanbiedingen. 

Smartphonefuncties

Een app heeft veel functies en kan een aantal functies van de smartphone gebruiken.

Vergroot Omzet

Een App is omzet verhogend. Het zorgt voor meer klanten en meer winst.

WAT VOOR APP WIL JIJ?

RESTAURANT APP

RESTAURANT APP

Breng de beleving van jouw restaurant over via een app. Toon je menu, openingstijden en contactgegevens. Laat gasten snel en eenvoudig een tafel reserveren of zelfs eten bestellen.  Er zijn diverse betalingsmogelijkheden. Met GPS kunnen je gasten het dichtstbijzijnde filiaal van jouw restaurant vinden.

SPORT APP

SPORT APP

Een sport app maakt van iedere club een hecht team.  Meld belangrijke informatie via pushberichten. Publiceer nieuws per team, laat het speelschema zien en voeg uitslagen en foto’s toe. Je kan ook bepaalde informatie alleen toegankelijk maken voor specifieke teams, coaches of trainers.

MKB APP

MKB APP

Dit elke ondernemer eigenlijk moeten hebben. Laat trouwe klanten sparen via de klantenkaart en beloon ze met een leuke actie of korting. Geen losse pasjes meer, maar de klantenkaart zit voortaan gewoon in de app. Laat je klanten zien wie je bent en waar je zit. Verkoop jouw producten en diensten via de app.

BEAUTY SALON APP

BEAUTY SALON APP

Laat zien welke kapsels hot zijn. Geef de laatste make-up trends en tips voor huidverzorging. Deel filmpjes met uitleg over producten of leuke opsteekkapsels. Laat klanten via de app een afspraak maken en bellen. Geef korting door te sparen op de klantenkaart. Laat ze hun nieuwe look delen in een fotogalerie.

BAR / CLUB APP

BAR / CLUB APP

Een App in de sfeer van jouw bar of club. Geef aan wanneer het Happy Hour is of wanneer er een speciaal evenement is. Laat klanten sparen voor een gratis drankje op de klantenkaart. Verkoop entreekaarten. Maak een fotogalerij van impressies en voeg video's toe. Laat jouw fans jouw club promoten via Social Media.

FITNESS APP

FITNESS APP

Motiveer en stimuleer jouw leden. Geef het trainingssschema, de groepslessen en maak trainingsvideo's. Verkoop sportkleding in je app. Geef persoonlijke en algemene push-meldingen als er bijvoorbeeld een plek vrij is gekomen in een groepsles. Vraag reviews en laat leden je sportschool promoten via social media.

HOTEL APP

HOTEL APP

Laat foto's zien van de kamers en andere ruimtes voor een impressie van het hotel. De menukaart zorgt voor een culinaire impressie. Geef lokale informatie zodat gasten weten wat er zoal te doen is in de buurt. Laat klanten een reservering maken. Geef reviews weer en promoot jouw hotel via social media.

WELNESS APP

WELNESS APP

Verwen je klanten met hetzelfde luxe en weldadige gevoel dat je in je eigen wellness centrum biedt. Toon al jouw behandelingen en geef extra informatie. Wat houdt de HotStone massage of Anti Aging behandeling in. Toon je openingstijden, de prijslijst en laat klanten direct resereren, mailen of bellen.

HEALTH / FYSIO APP

HEALTH / FYSIO APP

Geen sector is zo in ontwikkeling als de gezondheidszorg. Geef informatie en communiceer met jouw klanten of patiënten. Plaats uitleg video's met oefeningen. Geef push berichten met afspraakherinneringen.  Laat reviews zien, geef prijs- en contactinfo en voeg veelgestelde vragen toe.

AUTODEALER

AUTODEALER

Biedt als garagehouder jouw klanten een wintercheck of vakantiebeurt aan. Laat de auto's zien die in verkoop zijn. Komt er een nieuw type op de markt? Maak jouw klanten nieuwsgierig met foto's van fragmenten. Zorg dat klanten een afspraak kunnen maken voor onderhoud en laat ze mt 1 klik bellen en mailen.

COACH APP

COACH APP

Ben jij een coach? Kindercoach, afslankcoach, vitaliteitscoach? Geef extra informatie aan jouw klanten. Plaats video's met oefeningen, meditaties of wat ook maar van belang is voor jouw klanten. Stimuleer ze door pushberichten, laat afspraken maken. Wat wil jij in jouw app als extra service naar jouw klanten?

MUZIEK APP

MUZIEK APP

Speel jij in een band? Of ben je DJ, of singer/songwriter? Als artiest houdt je ervan om in de spotlights te staan, toch? Laat aan jouw fans weten wanneer jouw optredens zijn via BandsinTown of je eigen kalender. Verkoop je muziek via ITunes. Ook Soundcloud en Spotify zijn te koppelen aan jouw app.

SCHOOL APP

SCHOOL APP

Laat zien dat je een moderne school bent. Communiceer met ouders, leerlingen en leraren via een app! Geef informatie over vrije dagen, nieuws, schoolreisjes. Deel je foto's via de app. Plotselinge lesuitval? Breng iedereen die het moet weten op de hoogte via een push-bericht.

MAKELAAR APP

MAKELAAR APP

Breng als makelaar, huizenzoekers via push-berichten op de hoogte van nieuwe woningen. Toon foto's en video's van huizen die te koop staan. Laat mensen een afspraak maken voor bezichtigingen of een kennismakingsgesprek. Geef informatie over aankoop en verkoop.

UITZENDBUREAU

UITZENDBUREAU

Laat de nieuwe vacatures in jouw app zien. Geef werkzoekenden die voor deze vacature in aanmerking komen hier een push-bericht van. Geef bedrijven of werkzoekenden de mogelijkheid om een formulier in te vullen of laat ze direct bellen of mailen.

REIS / TOERISME APP

REIS / TOERISME APP

Maak je eigen toerisme, reis of steden app. Ga de concurrentie an met grote reisorganisaties zoals Expedia. Communiceer met je klanten of verkoop je reizen via de app. Laat via een steden app weten waar de lekkerste restaurants, mooiste winkels en de leukste bars zijn.

Heb jij een ander idee zoals een Evenementen App?

Laten we jouw idee uitwerken tot een geweldige app!

SMART APP

€ 97 P/M

 • KEUZE UIT MAX. 10 STANDAARD FUNCTIES
 • GRATIS EN ONBEPERKT PUSHBERICHTEN
 • UNIEK DESIGN
 • ANALYTICS
 • EXCEL IMPORT MOGELIJK
 • AUTOMATISCHE APP UPDATES
 • GEEN EENMALIGE ONTWIKKELKOSTEN
 • INCLUSIEF HOSTING EN PUBLICATIE IN 2 STORES
 • TOEGANG KLANT CMS OM JE APP ZELF MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN
 • APP PREVIEWER
 • TOEGANG TOT COMMUNITY CHERALL4 SUCCES!
  gratis deel + extra app gedeelte)
 • EENMALIG 1000 GRATIS A6 PROMOTIE FLYERS

MAATWERK APP

€ 77 + 1x opstart v.a. €2500 P/M

 • KEUZE UIT SPECIALE FUNCTIES
 • GRATIS EN ONBEPERKT PUSHBERICHTEN
 • UNIEK DESIGN
 • ANALYTICS
 • EXCEL IMPORT MOGELIJK
 • AUTOMATISCHE APP UPDATES
 • EENMALIGE ONTWIKKELKOSTEN vanaf €2500
 • INCLUSIEF HOSTING EN PUBLICATIE IN 2 STORES
 • TOEGANG KLANT CMS OM JE APP ZELF MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN
 • APP PREVIEWER
 • TOEGANG TOT COMMUNITY CHERALL4 SUCCES!
  gratis deel + extra app gedeelte)
 • EENMALIG 1000 GRATIS A6 PROMOTIE FLYERS

ONTDEK DE KRACHT VAN JOUW EIGEN MOBIELE APP

What's in it?

2 apps...1 prijs

Bij CherAll krijg je 2 Apps voor 1 prijs…je app wordt gepubliceerd in de Apple App Store en Google Play Store! Zo bereik je al jouw klanten, welk soort smartphone ze ook hebben!

Een uniek gemaakte app

Je krijgt jouw unieke app met een opvallend ontwerp. De app is inclusief 1o standaard functies, social media en website integratie. Bij de maatwerk app heb je ook speciale functies. Ook kan je onbeperkt en gratis pushberichten versturen. Hosting, updates, publicatie en analytics zijn inbegrepen.

Gratis onbeperkt push-berichten

Verstuur gratis push-berichten en laat jouw klanten weten dat de uitverkoop zo begint, biedt aanbiedingen of korting aan als ze je winkel of restaurant bezoeken. Een nieuwsbrief wordt vaak niet geopend, een push-bericht wordt daarentegenaltijd gezien, ook als de app niet open staat en heeft dus een groot effect.

Klantenkaart

Geen losse pasjes en kaarten. De klant heeft altijd zijn spaarkaart bij zich in de App. Je krijgt hiermee ook een goed inzicht in het bestedingspatroon van je klant en je kan jouw marketing daarop aanpassen. Grote kans dat je vaste bezoekers vaker terugziet!​

Makkelijk zelf te beheren

Je kan via de beheeromgeving van CherAll zelf de inhoud van je app beheren. Teksten aanpassen, klanten spaarsysteem bijhouden, inschrijfformulieren bekijken. Gratis en onbeperkt Push-berichten versturen en je app updaten. Ook kan je hier de analytische gegevens van jouw app bekijken.
Bang dat dit te ingewikkeld is? Dit is zo gemakkelijk, dat je dit kan doen zonder enige technische kennis!

Zien hoe het staat met de ontwikkeling van jouw app?

Dat kan! Download de CherAll App Previewer, log in en bekijk de App die CherAll voor jou bouwt.

Promotie van jouw App

Leuk zo’n app, maar hoe wordt die nu gedownload?

Je app staat nu in de stores. Maar niemand weet het. Leuk zo’n app, maar hoe wordt die nu gedownload? CherAll helpt je met de promotie van je App zodat deze gedownload en winstgevend wordt.

Speciale app site

Bij alle gepubliceerde apps krijg je een GRATIS App site, met mooie schermafbeeldingen van jouw app. Zo kan iedereen met een smartphone direct jouw app downloaden van de Google Play en Apple App Store.

QR code en promotie in de app

Daarnaast krijg je ook een QR Code waarmee je app gedownload kan worden of waarmee je ze doorstuurt naar je app site. Vervolgens zijn er ook promotiemogelijkheden in de app zelf, zoals liken op Facebook of Delen op Twitter.

Ontvang gratis promotie flyers

Je ontvangt eenmalig 1000 GRATIS a6 flyers (t.w.v. €27,95 ex btw). Deze kun je uitdelen om jouw app te promoten! Ze worden dubbelzijdig gedrukt. Zijn ze op, en wil je er meer? Je kan deze natuurlijk altijd later nabestellen.

WAT KLANTEN VINDEN VAN CHERALL

PAZ DIENSTEN

 "Wij geven Cherall 5 sterren voor het ontwerpen en maken van ons logo. Cherall heeft goed naar onze wensen geluisterd. Het klopt precies. Wij zijn zeer tevreden!"

PAZ DIENSTEN
PAZ Diensten
testimonial Maaike

"Geraldine heeft mijn website ontworpen en verzorgt ook de seo. Zij staat open voor mijn wensen en probeert daar zoveel als mogelijk –vanuit haar deskundigheid- aan tegemoet te komen. Daarbij adviseert zij me dan wat wel of niet slim is om te doen. Een website is nooit helemaal af. Het komt daarom van tijd tot tijd voor dat ik bij Geraldine aanklop met een vraag om iets te veranderen of met een verzoek om advies. Dan reageert Geraldine vlot en denkt ze goed met mij en mijn bedrijf mee. Mijn website wordt goed bezocht door mijn doelgroep."

MAAIKE DE BRUIJN
RONDE PROFIELFOTO gravatar

“Super mooi ontwerp van de uitnodigingskaart voor onze 50 jarige bruiloft. Goed geluisterd naar wat de klant wil. Enorm goede ontvangst bij diegenen die de kaart ontvangen hebben. Lof voor mooi ontwerp”

H.J.E. KUIJPERS
profielfoto manege wenting

“..de dressuurapp dat is iets nieuws! Leerzaam meedenken op ons vakgebied, dat is nu klasse aan CherAll!”

ANJA WENTING
MANEGE 'T HOOGE END
RONDE PROFIELFOTO KARIN

"Cherall is een bedrijf wat uit de box durft te denken, wat meedenkt en creatief is.

Pluspunten: Kleinschalig en meedenkend

Cijfer : 10"

KARIN IJSSELDIJK
RONDE PROFIELFOTO YOLANDA

“Onder het maken van de website kwamen er nog veel producten en ideeën bij.

Geduld, overleg en samen denkend kwamen we tot een prachtig eindresultaat, precies zoals ik het bedoeld had. Veel goede reacties van mijn klanten gekregen...Ik ben super blij met het eind resultaat !!! Bedankt CherAll!"

YOLANDA SCHÄFER-STOORVOGEL
Personaldogtrainingtanteyo.n
RONDE PROFIELFOTO gravatar

“Ik heb Cherall mijn website laten ontwerpen en ben er ontzettend tevreden over! Ik ben nogal pietje precies en heb daardoor flink contact gehad, maar dit was geen enkel probleem en de website is nu 100% naar mijn zin. Service en kwaliteit zijn super! Een dikke 9. "

MITCH
RONDE PROFIELFOTOcherall
Over CherAll

Ik ben Geraldine Priester, eigenaar van CherAll Web & App Design - Online Marketing. Ik wil ondernemers helpen om online succesvol(ler) te worden zonder dat het je veel tijd kost of dat je een technisch wonder hoeft te zijn. Makkelijke en begrijpelijke oplossingen, zodat jouw bedrijf online kan groeien terwijl jij je bezig houdt met jouw expertise.

Geraldine Priester

Meest Gestelde Vragen

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN RESPONSIVE WEBSITE EN EEN APP? hEB JE ZE BEIDE NODIG?

Een responsive website is een website die op elk formaat scherm er goed uitziet en goed functioneert. Op een website informeer je vooral. Een responsive website is het eerste wat je nodig hebt als ondernemer en zorgt ervoor dat je vindbaar bent.

Een app biedt extra service en functionaliteit. Het is dus ook niet de bedoeling dat het alleen een versie van je website wordt. Met een app werk je vooral aan de klantenbinding. Daarbij zijn de push-berichten en klantenkaart erg interessant.

WAT IS HET VERSCHIL MET EEN APP EN EEN AUDIO QR CODE TOKER?

Een App downloaden jouw klanten op hun smartphone. Ze kunnen deze dan ook openen zonder internet. Je kunt push meldingen sturen met aanbiedingen e.d. Ook zit de klantenkaart in de App.

Bij een Audio Qr Code Toker moet de qr code eerst gescant worden, dan ziet de gebruiker de verkooppagina en hoort jouw persoonlijke boodschap. Deze blijft niet op de telefoon staan zoals een app.

WAT IS EEN NATIVE APP?

Een native App wordt geprogrammeerd op het besturingssysteem van de smartphone zelf. Hierdoor zijn ze veel sneller en gebruiksvriendelijker dan mobiele websites en html5 apps. Elke keer als een html5 app geopend wordt, moet bijna alle inhoud van het web opgehaald worden. Daarom zijn die apps trager en minder gebruiksvriendelijk.

WAT IS EEN PUSH-BERICHT EN WAARVOOR GEBRUIK JE HET?

Een push-bericht is een kort bericht dat op het scherm van de telefoon wordt getoond. Ook als de app niet geopend is, krijgt de gebruiker dit bericht te zien. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken voor een aanbieding, uitnodiging, start van een optreden of een leuk nieuwtje. Een push-bericht zorgt voor een toename van het gebruik van je app en kan zorgen voor meer omzet.

WAAROM BETAAL JE MAANDELIJKSE KOSTEN?

Een app moet gehost worden, net als een website. Na elke wijziging die je in je app doet, moet deze geüpdatet worden...ook in de stores. Dit kunnen ook wijzigingen zijn van bijvoorbeeld Facebook zelf, je komt nu niet voor onverwachte kosten te staan. Ook krijg je toegang tot de community CherAll 4 Succes met Challenges speciaal voor de app.

Bij de CherAll 4 Succes App betaal je een klein bedrag extra per maand aangezien je geen eenmalige ontwikkelkosten betaald.

HELPT DIT OM MIJN BEDRIJF TE LATEN GROEIEN?

Er zijn steeds meer mensen met smartphones. Met een app biedt je een extra service aan jouw klanten. Smartphonegebruikers geven de voorkeur aan Apps, er wordt steeds meer gekocht via apps. Je zoekt zelf de interactie met de klant op, en hoeft niet meer te wachten of de klant jouw website bezoekt.Ook versterk je de klantenbinding. Door een app goed te gebruiken ligt extra omzet voor het oprapen.

audio qr code verkooppagina CherAll