fbpx

Hoe CherAll jou helpt om meer bezoekers,
klanten en omzet te krijgen

Als jij jezelf wel is één van onderstaande vragen hebt gesteld, ben je bij CherAll op de juiste plek.

"Hoe kan ik meer websitebezoekers krijgen?

"Hoe haal ik meer uit mijn website?"

"Hoe kan ik meer klanten krijgen?"

"Hoe word ik online succesvol?"

"Hoe breng ik mijn bedrijf naar het volgende level?"

Wat mag je verwachten?

Ik geloof dat iedereen zijn specialiteit heeft en daar succesvol in kan worden. De keus om voor jezelf te beginnen is vaak dat je vrijheid wilt, je vind dat het beter of anders kan, je wilt onafhankelijk zijn.

Maar als ondernemer moet je opeens alles zijn en doen...klanten binnen halen, secretaresse, boekhouden, marketing..pfff, waar haal je de tijd vandaan? Daarbij staat de tijd niet stil, social media, zoekmachinemarketing, de ontwikkelingen blijven doorgaan.

Persoonlijk vind ik dit geweldig! Ik blijf dus leren en ontdekken hoe ik deze (nieuwe) technieken kan inzetten voor mijn bedrijf en voor mijn klanten. Ik geloof dat ondernemen een proces is waarin je blijft leren en groeien.

Wil jij meer bezoekers, klanten en omzet? Online succesvol worden? Jouw bedrijf naar het volgende level tillen, maar weet je niet waar je  moet beginnen? Als ondernemer weet ik hoe kostbaar jouw tijd is. Je kan ook niet overal een expert in zijn, toch?

Daarom geef ik je oplossingen die het je makkelijk maken om in weinig tijd en zonder technisch gedoe jouw bedrijf te laten groeien.  Websites, Apps & Online Marketing voor non-techies.  Zo kan jij je blijven focussen op waar jij goed in bentSamen gemakkelijk op weg naar Online Succes!

Vaak hoor ik collega's zeggen dat je een keus moet maken in bijvoorbeeld een mooie  website óf een website die voor je werkt. Ik geloof niet in deze beperkingen. Waarom niet beide?
Ik geef je oplossingen die niet ÓF maar ÉN mooi ÉN winstgevend zijn. Geen standaard ontwerp van “duizend in een dozijn”, maar een opvallend professioneel ontwerp. Net even anders, maar wel in de stijl die past bij jouw bedrijf. "Outside the Box", of beter gezegd... Think there is no Box!

cherall

OVER GERALDINE PRIESTER

WEB & APP DESIGNER, ONLINE MARKETEER

Dit ben ik, Geraldine Priester, maar eigenlijk noemt bijna iedereen me Cherall. Toen ik een naam voor mijn bedrijf moest bedenken, wat nog niet meeviel....dacht ik opeens...ja, dat is het...gewoon CherAll!

Als je het een beetje verbasterd lijkt het op Share All, Deel alles, en dat is precies wat ik wil met mijn bedrijf. Mijn kennis en ervaring delen, zodat we allemaal succesvol worden in wat we willen.

Ik heb jaren gewerkt in de detachering als Oracle programmeur, maar miste een beetje de creativiteit. Aangezien ik geloof dat alles mogelijk is, heb ik mijn droom waargemaakt... Mijn eigen bedrijf waar ik mijn technische en creatieve kennis combineer om bedrijven Online Succesvol te maken. Nu houd ik me bezig met webdesign, online marketing, grafisch design, en apps.  Ik blijf natuurlijk een beetje een nerd...programmeren is mijn vak.

Ik geloof dat als je iets écht wilt bereiken, dat je dat kán bereiken.

If you can dream it, you can do it!

GERALDINE in het kort

 • Doorzetter
  0%
 • Tikkeltje Eigenwijs
  0%
 • Creatief
  0%
 • Realistisch
  0%
 • onafhankelijk
  0%
 • Sociaal
  0%
 • oplossingsgericht
  0%

If you can Dream it, You can Do it!

Wat Klanten vinden van CherAll

PAZ DIENSTEN

 "Wij geven Cherall 5 sterren voor het ontwerpen en maken van ons logo. Cherall heeft goed naar onze wensen geluisterd. Het klopt precies. Wij zijn zeer tevreden!"

PAZ DIENSTEN
PAZ Diensten
testimonial Maaike

"Geraldine heeft mijn website ontworpen en verzorgt ook de seo. Zij staat open voor mijn wensen en probeert daar zoveel als mogelijk –vanuit haar deskundigheid- aan tegemoet te komen. Daarbij adviseert zij me dan wat wel of niet slim is om te doen. Een website is nooit helemaal af. Het komt daarom van tijd tot tijd voor dat ik bij Geraldine aanklop met een vraag om iets te veranderen of met een verzoek om advies. Dan reageert Geraldine vlot en denkt ze goed met mij en mijn bedrijf mee. Mijn website wordt goed bezocht door mijn doelgroep."

MAAIKE DE BRUIJN
RONDE PROFIELFOTO gravatar

“Super mooi ontwerp van de uitnodigingskaart voor onze 50 jarige bruiloft. Goed geluisterd naar wat de klant wil. Enorm goede ontvangst bij diegenen die de kaart ontvangen hebben. Lof voor mooi ontwerp”

H.J.E. KUIJPERS
profielfoto manege wenting

“..de dressuurapp dat is iets nieuws! Leerzaam meedenken op ons vakgebied, dat is nu klasse aan CherAll!”

ANJA WENTING
MANEGE 'T HOOGE END
RONDE PROFIELFOTO KARIN

"Cherall is een bedrijf wat uit de box durft te denken, wat meedenkt en creatief is.

Pluspunten: Kleinschalig en meedenkend

Cijfer : 10"

KARIN IJSSELDIJK
RONDE PROFIELFOTO YOLANDA

“Onder het maken van de website kwamen er nog veel producten en ideeën bij.

Geduld, overleg en samen denkend kwamen we tot een prachtig eindresultaat, precies zoals ik het bedoeld had. Veel goede reacties van mijn klanten gekregen...Ik ben super blij met het eind resultaat !!! Bedankt CherAll!"

YOLANDA SCHÄFER-STOORVOGEL
Personaldogtrainingtanteyo.n
RONDE PROFIELFOTO gravatar

“Ik heb Cherall mijn website laten ontwerpen en ben er ontzettend tevreden over! Ik ben nogal pietje precies en heb daardoor flink contact gehad, maar dit was geen enkel probleem en de website is nu 100% naar mijn zin. Service en kwaliteit zijn super! Een dikke 9. "

MITCH

Ontdek hoe je meer klanten en winst uit je website haalt en laat je bedrijf groeien!

Gratis e-book 14 website verbetertips

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS het e-book:
14 website verbeter Tips voor meer bezoekers, leads en klanten!

dit veld niet invullen s.v.p.

Vragen, opmerkingen of gewoon een leuk bericht?

Vul het contact formulier in en ik zal je zo snel mogelijk antwoord geven.