fbpx

QR Code Tokker

Laat je boodschap aan iedereen horen!

QR Code Tokker

Je kan nu iedereen met een smartphone direct jouw boodschap laten horen? Hoe gaaf is dat!

Laat je QR Code spreken en bereik jouw klanten op een originele manier!

Waarom een QR Code Tokker?

PRAAT MET JE KLANTEN

Een QR Code Tokker is een QR Code, een verkooppagina en een gesproken tekst of een mp3 bestand ineen. Iedereen met een smartphone kan direct jouw boodschap horen. Hoe gaaf is dat!

MAKKELIJK TE BEHEREN

Het dashboard maakt het beheer SUPER makkelijk. Neem jouw audio boodschap op met de online recorder of upload een mp3 bestand. Je kan de QR Code Tokker zo vaak als je wilt aanpassen en voeg net zoveel onderdelen toe als je wilt.

qr code

ALLE INFO BIJ ELKAAR

Naast audio kunnen QR Code Tokkers op de verkooppagina ook jouw logo, foto's, tekst, links, video, jouw routekaart en social media tonen. Dus alle belangrijke info. Ook kan er met 1 klik gebeld, gemaild of ge-sms't worden.

VERGROOT BETROKKENHEID

Het verhoogt de  klant betrokkenheid. Klanten worden gemotiveerd om jouw berichten te beluisteren en jouw informatie te bekijken. In combinatie met beacons kunnen voorbijgangers met 1 klik jouw aanbieding, menu of kortingsbon bekijken.

Laat jouw QR Code spreken!

Spreek met jouw klanten met een QR Code Tokker

Stel je voor dat je tegen jouw klanten kan spreken wanneer zij:

 • jouw product bekijken;
 • langs een huis rijden dat jij in de verkoop hebt staan;
 • langs jouw winkel of restaurant lopen;
 • jouw flyer, brochure of ander marketing materiaal lezen;
 • jouw museum of galerie bezoeken.

Smartphone gebruikers die jouw QR Code Tokker scannen kunnen direct jouw boodschap horen. Nodig voorbijgangers van jouw winkel uit met een persoonlijk audio bericht.  Laat weten dat er een uitverkoop is of stuur een kortingsbon. Als restaurant kan je passanten vertellen over jouw (dag)menu, speciale aanbieding of wanneer het happy hour is. Hoe gaaf is dat?

Wil jij nog meer potentiële klanten bereiken? Plaats dan een beacon apparaat bij de ingang van jouw winkel of restaurant. Je kunt dan voorbijgangers binnen een bepaalde straal een bericht sturen, wanneer ze hierop klikken, krijgen ze toegang tot jouw QR Code Tokkers. Nodig ze uit met jouw persoonlijke audio boodschap en voeg kortingscoupons, foto's en dergelijke toe.

Laat jouw bedrijf spreken met Qr Code Tokkers en beacons, zodat jouw bedrijf groeit!

Ideale verkooptool voor makelaars

Al lijkt de huizenmarkt iets aan te trekken,  het kan soms toch lastig zijn om de huizen te verkopen. Speciaal voor makelaars is er de extra Makelaarsmodule. Hiermee heb je een ideale verkooptool in handen.

Na het scannen wordt niet alleen jouw audio boodschap afgespeeld. Ook wordt alle informatie, foto’s en video van deze woning getoond. Op de verkooppagina staan de contactgegevens van de makelaar. Met 1 druk op de knop kunnen geïnteresseerden je mailen, bellen of sms'en.

Gebruik QR Code Tokkers op alle marketing materialen, verkoopborden, overzichten, flyers en alle gedrukte reclame. Gebruik ze bij een Open Huizen Dag in elke kamer om een audio tour te geven over dit verkoopobject.

Geef jouw klanten dezeextra service, die jouw concurrent nog niet biedt! Een extra reden om voor jouw als makelaar te kiezen! Ook kunnen de QR Code Tokers bijdragen om de woningen sneller en makkelijker te verkopen.

Oneindig veel mogelijkheden

EenQr code Tokker heeft heel veel mogelijkheden. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een manier om ze te gebruiken.

 • restaurant:

  Vertel passanten over jouw (dag)menu, speciale aanbieding of wanneer het happy hour is. Help slechtzienden door een gesproken menukaart aan te bieden.

 • winkel

  Nodig voorbijgangers van jouw winkel uit met een persoonlijk audio bericht.  Laat weten dat er een uitverkoop is of stuur een kortingsbon.

 • zanger of band:

  Gebruik ze op je posters, flyers, kaartjes en cd's. Geef jouw publiek een voorproefje door een muziekfragment. Laat ze naar jouw optreden komen of verkoop je cd!

 • musea / kunstgaleries:

  Laat je museum spreken! Geef een audio tour bij exposities. De bezoekers kunnen deze volgen met hun eigen smartphone.

 • steden / gemeentes:

  Een QR Code TokKer is ook goed te gebruiken voor stadswandelingen en rondleidingen.

 • boeken / kranten/ tijdschriften:

  Laat een fragment horen om zo de verkoop te stimuleren.

 • productverpakkingen / kledingtags:

  Geef meer informatie over het product, zoals allergie-informatie, enz. Bij een kledingtag kan je denken aan wasadvies of geef tips voor combinaties.

 • drukwerk:

  Verbeter jouw marketing en bereik geïnteresseerde klanten. Geef extra informatie, korting of een leuke actie.

Zie jij de mogelijkheden al?

Daarnaast is het ook mogelijk om de qr code visueel aantrekkelijk te maken, met bijvoorbeeld je logo of een afbeelding. Hierdoor valt jouw QR Code TokKer nog meer op waardoor deze vaker wordt gescand. Wil je de qr code visueel aantrekkelijk maken dan kost dit eenmalig €197,= excl. btw per qr code.

Hoe het werkt

Jij kan zelf via het dashboard de qr code tokkers samenstellen en wijzigen. Neem jouw audio boodschap op met de online recorder of upload een mp3 bestand. Voeg net zo veel onderdelen toe als je wilt. Verander je Tokkers wekelijks, dagelijks of zo vaak als je maar wilt.

Altijd up to date!

In een paar minuten heb jij jouw pratende QR Code Tokker af. Je kan deze nu printen, laten drukken op een sticker, publiceren en uitzenden met een beacon. Ook kan je de Tokker tweeten, delen posten, op je website plaatsen en mailen!

Je betaalt geen ontwikkelkosten maar een maandelijks abonnement. Het maakt hierbij niet uit hoeveel Tokkers je in het pakket hebt. Je betaald voor het totaal aantal scans per maand. Je kunt de abonnementen op elk gewenst moment wijzigen of annuleren. Mocht je de limiet naderen van het aantal maandelijkse scans, dan zal CherAll je een bericht geven, zodat je het abonnement kunt upgraden.

Daarnaast ontvang je de video training "QR Code Tokkers". Hiermee heb jij in "no time" je Tokkers  live en scanbaar staan.

Ook krijg je natuurlijk toegang tot het gratis en qr code tokker deel van de community van CherAll 4 Succes! In deze ondernemers groep inspireren en stimuleren we elkaar en krijg je alle tools en kennis om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen. Je kunt er ook vragen stellen en successen delen. Je kan meedoen aan Challenges, krijgt toegang tot trainingen en nog veel meer. Dus alles om jouw online Succesvol te maken!

Welke QR Code Tokker wil jij?

KLEIN

€57 P/M

 • Ongelimiteerd aantal QR Code Tokkers
 • tot 2.000 totaal aantal scans per maand
 • incl. training Tokkers en CherAll 4 Succes community
  gratis deel + extra tokker gedeelte)
 • iDEAAL VOOR: Makelaarsagent, Zzp-er, Trouwerij, Bands. PROBEER DEZE QR CODE IS UIT!

BASIS

€97 P/M

 • Ongelimiteerd aantal QR Code Tokkers
 • tot 10.000 totaal aantal scans per maand
 • incl. training Tokkers en CherAll 4 Succes community
  gratis deel + extra tokker gedeelte)
 • iDEAAL VOOR: Restaurants, makelaar, musea/galerie, rondleiding, bloemisterij, kleine ondernemer

PLUS

€250 P/M

 • Ongelimiteerd aantal QR Code Tokkers
 • tot 50.000 totaal aantal scans per maand
 • incl. training Tokkers en CherAll 4 Succes community
  gratis deel + extra tokker gedeelte)
 • iDEAAL VOOR: regionale campagnes, wijn labels, boeken, tijdschriften, kledingtags

GROOT

€450 P/M

 • Ongelimiteerd aantal QR Code Tokkers
 • tot 250.000 totaal aantal scans per maand
 • incl. training Tokkers en CherAll 4 Succes community
  gratis deel + extra tokker gedeelte)
 • IDEAAL VOOR: marketing bureau, politieke campagnes, grote museums, Podia , stadiums

WAT KLANTEN VINDEN VAN CHERALL

PAZ DIENSTEN

 "Wij geven Cherall 5 sterren voor het ontwerpen en maken van ons logo. Cherall heeft goed naar onze wensen geluisterd. Het klopt precies. Wij zijn zeer tevreden!"

PAZ DIENSTEN
PAZ Diensten
testimonial Maaike

"Geraldine heeft mijn website ontworpen en verzorgt ook de seo. Zij staat open voor mijn wensen en probeert daar zoveel als mogelijk –vanuit haar deskundigheid- aan tegemoet te komen. Daarbij adviseert zij me dan wat wel of niet slim is om te doen. Een website is nooit helemaal af. Het komt daarom van tijd tot tijd voor dat ik bij Geraldine aanklop met een vraag om iets te veranderen of met een verzoek om advies. Dan reageert Geraldine vlot en denkt ze goed met mij en mijn bedrijf mee. Mijn website wordt goed bezocht door mijn doelgroep."

MAAIKE DE BRUIJN
RONDE PROFIELFOTO gravatar

“Super mooi ontwerp van de uitnodigingskaart voor onze 50 jarige bruiloft. Goed geluisterd naar wat de klant wil. Enorm goede ontvangst bij diegenen die de kaart ontvangen hebben. Lof voor mooi ontwerp”

H.J.E. KUIJPERS
profielfoto manege wenting

“..de dressuurapp dat is iets nieuws! Leerzaam meedenken op ons vakgebied, dat is nu klasse aan CherAll!”

ANJA WENTING
MANEGE 'T HOOGE END
RONDE PROFIELFOTO KARIN

"Cherall is een bedrijf wat uit de box durft te denken, wat meedenkt en creatief is.

Pluspunten: Kleinschalig en meedenkend

Cijfer : 10"

KARIN IJSSELDIJK
RONDE PROFIELFOTO YOLANDA

“Onder het maken van de website kwamen er nog veel producten en ideeën bij.

Geduld, overleg en samen denkend kwamen we tot een prachtig eindresultaat, precies zoals ik het bedoeld had. Veel goede reacties van mijn klanten gekregen...Ik ben super blij met het eind resultaat !!! Bedankt CherAll!"

YOLANDA SCHÄFER-STOORVOGEL
Personaldogtrainingtanteyo.n
RONDE PROFIELFOTO gravatar

“Ik heb Cherall mijn website laten ontwerpen en ben er ontzettend tevreden over! Ik ben nogal pietje precies en heb daardoor flink contact gehad, maar dit was geen enkel probleem en de website is nu 100% naar mijn zin. Service en kwaliteit zijn super! Een dikke 9. "

MITCH
RONDE PROFIELFOTOcherall
Over CherAll

Ik ben Geraldine Priester, eigenaar van CherAll Web & App Design - Online Marketing. Ik wil ondernemers helpen om online succesvol(ler) te worden zonder dat het je veel tijd kost of dat je een technisch wonder hoeft te zijn. Makkelijke en begrijpelijke oplossingen, zodat jouw bedrijf online kan groeien terwijl jij je bezig houdt met jouw expertise.

Geraldine Priester

Meest Gestelde Vragen

WAT IS HET VERSCHIL MET EEN QR CODE TOKKER EN EEN GEWONE QR CODE?

Na het scannen van een gewone qr code zie je óf een visitekaartje óf een website óf een app óf social media.

Na het scannen van een QR Code Tokker wordt jouw persoonlijke boodschap afgespeeld. Daarnaast wordt alle belangrijke informatie op een verkooppagina getoond. Dus jouw logo, bedrijfsgegevens en een omschrijving. Daarnaast kan je ook foto’s, video, links (zoals je website), je route ÉN jouw social media toevoegen. Bovendien kan er vanaf deze pagina met 1 klik naar jouw gebeld, gemaild of ge-sms't worden.

KAN IK MAAR 1 BOODSCHAP OPNEMEN?

Je kunt meerdere boodschappen opnemen. Ook heb je de keuze om deze op verschillende tijden, of random (opvolgend) te laten afspelen.

HOE KAN IK DE PERSOONLIJKE BOODSCHAP TOEVOEGEN?

Je krijgt toegang tot het dashboard waar je jouw Tokker kan aanmaken en wijzigen. De eerste stap in het dashboard heet Audio Messages. Hier kan je jouw audio boodschap makkelijk opnemen met de online recorder of je upload een mp3 bestand.

De "Call In your Message" werkt niet in Europa. Wil je meerdere berichten opnemen / downloaden? Vink dan de checkbox aan om meerdere berichten te maken voor deze Tokker.

WAT IS EEN BEACON? EN WAT KAN IK DAAR MEE?

Een beacon is een klein draadloos apparaatje dat constant een boodschap uitzendt naar telefoons in de buurt.

Door deze te plaatsen kunnen vaste klanten op een andere manier worden benaderd dan nieuwe klanten. Vaste klanten kunnen zelfs als ze in de winkelstraat lopen al een bericht ontvangen over een nieuw product dat ze misschien interessant vinden. Je kan ze meer persoonlijke aanbiedingen doen. Voorbijgangers kan je benaderen in de winkel of winkelstraat op basis van verschillende criteria. Staat een nieuwe potentiële klant voor je etalage of loopt deze in de buurt van jouw restaurant, dan kan je vragen of zij geïnteresseerd zijn in een kennismakingskorting of jouw dagmenu tonen en jouw Tokker bericht afspelen.

HELPT DIT OM MIJN BEDRIJF TE LATEN GROEIEN?

Na het scannen van een QR Code Tokker geef je veel meer informatie dan met een gewone qr code. Dit geeft veel meer marketing mogelijkheden.

Daarnaast zijn er steeds meer mensen met smartphones die beacons kunnen ontvangen. Dit maakt het mogelijk om jouw klanten op een heel gerichte manier te benaderen met informatie, advertenties of kortingscoupons. Door deze technieken slim in te zetten en te koppelen aan jouw Tokker, kun je voorbijgangers uitnodigen zodat je meer nieuwe klanten krijgt. Ook vergroot je de klantenbinding met bestaande klanten en geeft dit extra omzetmogelijkheden.

audio qr code verkooppagina CherAll